Gæsteregistrering system findes til alle typer virksomheder, men man skal være opmærksom på faldgrupper.

Når man skal vælge et gæsteregistrering system til virksomhedens reception kan det være svært at finde det system som passer til virksomheden. Hos Curiscare har vi receptionist opgaver i hele Nordsjælland og Københavnsområdet. Vores kunde har mange forskellige systemer, derfor har vi mange års erfaring med netop gæsteregistrerings systemer. Vi kan hjælpe dig til at finde det rigtigt gæsteregistrering system.

Sikkerhed.

Gæsteregistrering er som regel en vigtig del af virksomhedens sikkerhedspolitik og i høj grad vigtigt i forbindelse med sikkerhed hvis der skulle opstå brand i virksomheden. Det er vigtigt at vide hvem der er i bygningen hvis der skulle opstå en brand eller lignede.

Forskellige leverandører.

Nu har vi igennem mange år været involveret i virksomhedens valg af gæsteregistrering system og med den viden vi har i dag så falder valget tit på EastCoast som leverandør. Men sørg for at udvælge flere leverandører når du vælger gæsteregistrerings partner.

Det skal gæsteregistrering systemet kunne.

Mange gæsteregistrerings systemer skal som udgangspunkt registrerer når gæsten ankommer og forlader stedet, udskrive et adgangskort som gæsten skal bære under hele ophold på virksomheden så ansatte tydeligt kan se det er en gæst. Det er vigtigt at virksomhedens ansatte ikke taler om følsomme emner eller forretningshemmeligheder når der er en gæst tilstede.

Når gæsten er ankommer og har registeret sig kan de fleste systemer sende en sms til den medarbejder han skal mødes med, og medarbejderen kan også sende en sms tilbage om at han har set at gæsten er ankommet og at han bliver afhentet snarest.

Når man aftaler et møde med en gæst har man også mulighed at sende en invitation link med, så har gæsteregistrerings systemer alle oplysninger når kunden ankommer. Det gør at kunde følger sig velkommen i virksomheden.

Store og små virksomheder.

Om du har en stor eller en mellemstor virksomhed så findes der gæsteregistrering systemer til alle virksomheder, men det er en jungle som kan være en bekostelig affære hvis du får købet et system som kan meget mere end virksomheden har brug for.

Har du spørgsmål om gæsteregistrering systemer så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi kan eventuelt også være med på sidelinjen når du skal vælge leverandør. RING GERNE

Comments are closed