Har din virksomhed brug for en vikar i receptionen, så har Curiscare ApS en løsning som din virksomhed kan få glæde af hvis din receptionist bliver syg, skal på kursus eller afholde ferie.

Mange virksomheder har problemer når deres receptionist bliver syg eller skal afholde ferie. Har virksomheden en effektiv og velsmurt organisation er det ikke altid hensigtsmæssigt at skulle flytte personale fra deres kerneopgaver for at besætte vagten i receptionen.

 

Hos Curiscare har vi to løsninger som kunne være interessante for dig som virksomhedsleder.

  1. Curiscare kan eventuelt overtager alle opgaver i receptionen. Vi ansætter og træner personale så du kan beskæftige dig med dine kerneopgaver.
  2. Curiscare påtager sig afløser rollen ved sygdom, ferie, kurser o.l. i receptionen.

 

Vores receptionister falder normalt hurtigt ind i virksomhedens DNA. Det er vigtigt for os at opbygge et tillidsfuldt samarbejde, derfor gør vi os meget umage med at finde den rette receptionist til opgaven.

 

Curiscare ApS har to kerneopgaver som er sundhedsordninger og receptionist opgaver i større og mindre virksomheder over hele landet. Vi har et meget stort netværk af kompetente partnere som gør os meget fleksible og smidige.